Under besøket

Når du er hos oss

Beregn god tid når du skal til oss (ca. 1,5-2 timer avhengig av hvilke undersøkelser du skal til, se innkallingsbrevet ditt). Vi utfører mange ulike forundersøkelser/tester, dette tar tid samtidig som det kan være ventetid mellom undersøkelser og oppstå forsinkelser.

Skofri sone i klinikken

Av hensyn til hygiene og komfort er Moloklinikken skofri. Vi tilbyr våre gjester å låne innesko som står i skohyllen.

Adgangskontroll

Du blir automatisk registrert som ankommet i vårt system når du har tastet fødselsdatoen din (DDMMÅÅ) som kode ved porten i 1.etasje. Du kan sette deg på venterommet vårt til vi kommer og henter deg.

Hvis du ikke tastet inn koden din nede er du ikke registrert som ankommet i vårt system. Du kan da gå inn på ett av mottaksrommene våre og ringe på klokken på bordet. Da vil en av oss komme og registrere deg inn manuelt.

Venterom/Resepsjon/Mottaksrom

For å ivareta taushetsplikten har Moloklinikken valgt å ikke ha en tradisjonell resepsjonsløsning. Har du behov for komme i kontakt med en av våre medhjelpere kan du gå inn på et av våre mottaksrom som du finner i tilslutning til venterommet. Ring på klokken på bordet så vil en av oss komme så snart vi er ledige.

Vi har lekerom og lesestoff tilgjengelig.

Betaling

Betaling gjøres på betalingsautomaten på venterommet. Automaten tar vanlig bankkort med BankAxept (ikke kredittkort). Alle konsultasjoner belastes med egenandel, med mindre du har frikort eller er under 16 år.

Eventuelt forbruksmateriell dekkes ikke av frikort. Alle må betale for forbruksmateriell dersom det utføres tester der dette benyttes. Sjekk derfor om du skal betale noe før du går ved å taste inn din fødselsdato på betalingsautomaten vår. Dersom du glemmer å betale før du går genererer systemet automatisk en faktura til deg. Da tilkommer 55,- i fakturagebyr.