Gastro-senter

Ved Moloklinikken Gastrosenter utreder og behandler våre mage/tarm-leger (gastroenterologer og gastrokirurger) de fleste mage-tarm-sykdommer, som f.eks. magesår, refluks, cøliaki, kroniske betennelser i tarm (IBD), Irritabel tarm (IBS), kronisk diare og forstoppelse, brokk, gallesten, blod i avføring, polypper, samt ondartet sykdom i mage og tarm.

Vi har god kapasitet og svært korte ventetider. Vi har en splitter ny og moderne gastrolab der spesialist i mage/tarm-sykdommer utfører gastroskopi og koloskopi, ano/rektoskopi samt kapselendoskopi av tynntarm.

I tillegg har vi som eneste private senter i Norge hepatolog (spesialist i mage/tarm-sykdommer med spesiell kompetanse på sykdommer i lever og galleveier) som utfører ultralydundersøkelser av lever og bukorganer, samt elastografi/fibroscan av lever.

Vi utfører i tillegg til urea-pusteprøver som er den beste undersøkelsen mtp diagnostikk av magesårsbakterien (Helikobakter Pylori), samt gjør laboratorie-utredning (blodprøver, avføringsprøver m.m.) når det er behov for dette.

Vi utfører også vanlige konsultasjoner/vurderinger/kontroller for pasienter med mage-tarm-sykdommer, samt 2nd opinion-vurderinger. Ved behov viderehenviser vi pasienter til samarbeidspartnere innenfor det offentlige eller private helsetilbud.

Vi har også ernæringsfysiolog med høy kompetanse innen magetarmsykdommer.

Merk at det er 18 år aldersgrense på våre undersøkelser.

Skal du på undersøkelse?
Nye pasienter bes fylle ut skjemaet for medisinsk informasjon og ta det med til undersøkelsen.
Last ned skjema for medisinsk informasjon her.

Private Spesialister

Private spesialister ved Moloklinikken har korte ventetider og du kan bestille time uten henvisning fra lege.

Mange har i dag tegnet behandlingsforsikring/helseforsikring gjennom arbeidsgiver eller privat, og tilbudet ved Moloklinikken vil kunne dekkes av slik forsikring etter henvising fra lege.

Ta kontakt med forsikringsselskapet og be om henvisning til oss.

Peder Sandvold Olsen

Spesialist
Indremedisin
Fordøyelsessykdommer
Les mer

Dr. Håvard Midgard

Spesialist
Indremedisin
Fordøyelsessykdommer
Leverspesialist
Les mer

Dr. Kristinn Eiriksson

Spesialist
Generell kirurgi
Gastro-kirurgi
Les mer

Dr. Arne Røseth

Spesialist
Indremedisin
Fordøyelsessymptomer
Les mer